Marilène Edelenbosch

Mijn naam is Marilene Edelenbosch, samen met mijn man wonen we nu 4 jaar in Zutphen. Zelf werk ik al ruim 10 jaar in deze stad en heb recent mijn eigen chiropractie praktijk geopend. 4 jaar geleden ontdekte ik Compassie in Zutphen en ben enthousiast dat we deze stichting in onze stad mogen hebben. Graag help ik de werkers van Compassie, dat doe ik door op de achtergrond te werken als voorzitter van het bestuur van Compassie.

Wat ik nou juist zo mooi vind van Compassie is dat het werk van Compassie gebeurt vanuit het geloof in de God van Abraham, Izaäk en Jakob. Deze God is te vinden in de bijbel en deze God heeft zelfs zijn eigen zoon gestuurd, Jezus, zodat ieder mens zijn bestemming mag weten en kan ontdekken wie hij of zij mag zijn. Compassie wil dit laten zien aan de mensen in deze stad door te getuigen van Gods liefde in woord en daad.

Hartelijke groet,

Marilene Edelenbosch