Hans Holtgrefe

Mijn naam is hans holtgrefe, ik ben getrouwd met Mieke en we hebben 3 kinderen. Een zoonmieke en hans amsterdam jan. 2016 en 2 dochters. Ik ben in 1964 geboren in Den Haag.
In 1992 zijn we samen een leiderschap training gaan volgen bij stichting Agape, en gedurende die twee jarige opleiding groeide het verlangen bij mij om fulltime in Gods koninkrijk te willen werken en dan het liefst in Nederland. Want ik was er van overtuigd geraakt dat Nederland een zendingsland was geworden. In januari 1995 zijn Mieke en ik aan staf gegaan bij Stichting Agape en lieten beide ons werk als verpleegkundigen achter ons. Na bijna 15 jaar voor deze organisatie gewerkt te hebben, eerst in Zuid-Holland en later in en vanuit Zutphen, zijn we op 3 juni 2009 met een eigen stichting begonnen onder de naam Compassie.

Ik ben begonnen als trainer en toeruster maar wist al snel dat daar niet mijn primaire gave lag. Toen ben ik mij gaan toeleggen op het stadswerk als evangelist. Ruim 19 jaar werk ik inmiddels full time als stads-evangelist in Zutphen.
Mijn doel en mijn hartsverlangen is: zoveel mogelijk mensen in Zutphen maken tot discipelen van Jezus. Want Hij zegt: De oogst is groot!

Ondersteuners maken het mij d.m.v. hun maandelijkse (of incidentele) giften, mogelijk om te kunnen voorzien in de kosten voor levensonderhoud.
 Als u mij financieel wilt steunen dan kunt u uw gift overmaken naar stichting Samen op de Bres in Ermelo,
IBAN-nummer NL31INGB0003158267 o.v.v. Compassie Zutphen. 
Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u contact met mij opnemen.

Shalom, hans

 

< Terug

Volg ons