Vacatures en stages

Hieronder tref je een actueel overzicht aan van de vacatures bij Stichting Compassie. Tevens tref je informatie aan over stage lopen bij Compassie.

Vacatures
Binnen de stichting hebben we een aantal vacatures. Wij zoeken een penningmeester voor de stichting en we zijn op zoek naar diverse vrijwilligers die willen meedoen met onze activiteiten.

Gezocht: vrijwilligers voor …

Informatie en ontmoeting: op dinsdag- en donderdagmiddag en op donderdagochtend is ons pand COMPASSIE – ruimte voor ontmoeting open om mensen te ontvangen die iets meer willen weten van Compassie en haar activiteiten en/of langskomen voor een gesprek en ontmoeting. Ben jij een goede gastvrouw/ -heer en ben jij iemand die makkelijk met mensen in gesprek gaat, een luisterend oor heeft voor de ander en mensen graag op weg helpt als het gaat om informatie over onze activiteiten (en desgevraagd andere activiteiten van christelijke instellingen in de stad) dan kun je contact met ons opnemen via info@stichtingcompassie.nl. We gaan dan met jou na wat de mogelijkheden zijn in relatie tot ons aanbod.

Stages

Voor het lopen van een praktische (of onderzoek) stage biedt Compassie mogelijkheden voor studenten met de studie HBO Theologie en SPH/ MWD. Neem contact op voor nadere info.

Ook bieden we mogelijkheden voor kortdurende (maatschappelijke) (snuffel)stages vanuit middelbare scholen.
Daarnaast is het mogelijk om vanuit je kerkelijke gemeente ervaring op te doen, of kennis te nemen van het werk van Compassie. Je kunt bijvoorbeeld enkele weken meedoen met verschillende activiteiten om zo een idee te krijgen van het werk van Compassie. We betitelen ook deze inzet als een stage.

Voor het geval je een stage wil lopen kun je contact opnemen via info@stichtingcompassie.nl of via deze link.

Stichting Compassie is een stichting waar vrijwilligers werken onder leiding van een stadswerker (ook een vrijwilliger). We bieden geen stage-vergoeding.

Terug